Opmåling af campingvogne - anntex

Opmåling af campingvogne

 

 

Anntex har skabeloner liggende til mere end 10.000 forskellige modeller af campingvogne og autocampere. Hvis vi ikke har skabelonen til netop din vogn, opmåler vi gratis hos os i Risskov, eller hos din forhandler.

  • Du kan booke tid til en opmåling på vores værksted, når du har valgt dit favorittæppe og udfyldt hvilken vogn du har. Vælger du dette, kvitterer vi desuden med 400 kr. i rabat på dit nye tæppe ved fakturering
  • Du kan også få opmålt din vogn hos en forhandler. Vores opmålingsteam kører i hele Jylland og Fyn og vi kontakter dig indenfor 1 uge og aftaler nærmere. Hvis du bor på Sjælland og Øerne og din vogn eller en tilsvarende model ikke befinder sig i vores opmålingsområde, tilbyder vi en gratis overnatning på First Camp, så du kan komme til vores værksted og få mplt fin vogn.
  • Bor du på vores rute, måler vi gratis op indenfor 4-6 uger på din adresse/campingplads. Vi kontakter dig indenfor 1 uge og aftaler nærmere.
  • Kan du ikke komme forbi vores værksted og skal vi ikke køre i dit område i den kommende periode, kan du spørge på kontakt@anntex.dk om muligheden for særopmåling. Så finder vi et tidspunkt, hvor vi kommer og opmåler din vogn. Tillæg for særopmåling koster 1.000 kr.

Ønsker du tæppe i ét stykke eller helt uden luft i kanten, skal vognen køres til vores værksted for specialopmåling. Dette koster mellem 1.000 – 1.500 kr. ekstra.

 

For at booke en tid til opmåling af din vogn kontakt os venligst på kontakt@anntex.dk