Om anntex - anntex

Om anntex

I 2012 overtog Ann, Frasters Campingsegment med skræddersyet tæpper til campingvogne og autocampere. Mange campister og ikke mindst campingforhandlere kender Ann, som siden 2006 har rådgivet campister omkring campingprodukter som fx madrasser til campingvogne. I 2020 overtog anntex Ergopur med produkter til bla. sundhedssektoren, kiropraktore, dyrlæger og ryttere.

anntex laver højkvalitetstæpper på specialmål efter det nyeste robotteknologi, samt skræddersyer madrasser til campingvogne og autocampere. Tæpperne er tilpasset til din campingvogn eller autocamper, er en gennemtænkt løsning af høj kvalitet. Derudover finder du andre produkter på hjemmesiden, som du også vil kunne få glæde af at have i din vogn.

Vi har skabeloner på mere end 10.000 vogn modeller. Tæpperne leveres normalt indenfor 10 arbejdsdage, såfremt vi har skabelonen.

anntex har i 2022, den 28. april fejret 10 års jubilæum. I 10 år har vi skræddersyet tæpper og madrasser til mange glade campister.

  • Hvad tilbyder vi?

Vi skræddersyr kvalitetstekstiler, der danner rammerne om det gode campingliv – nu og i fremtiden. Vi mener, at ferien skal være hyggelig, og er for kort til kolde fødder eller dårlig nattesøvn. Så hvad enten det er gennem et hjemligt og varmt tæppe eller en ergonomisk og behagelig madras, er vi passionerede omkring at skræddersy et komfortabelt grundlag for det gode fritidsliv.

  • Hvad driver os?

Kvalitet, nysgerrighed og bæredygtighed er nøgleord for den måde, vi arbejder på. Vi gør os umage for at vælge slidstærke materialer og producerer selv vores produkter. Så er vi sikret høj dansk kvalitet og kan kræse for detaljerne. Vi møder verden med nysgerrighed. Det betyder for os, at vi er åbne og imødekommende over for vores kunder, og at vi bestræber os på at holde os opdaterede på nye teknologier, materialer og samarbejdsmuligheder.

I 2021 fik vi f.eks. en spritny robot, som sikrer en mere præcis udskæring af vores tæpper. Og i 2022 og 2023 har vi indledt samarbejder med lokale virksomheder og netværk, så vi udnytter vores restmaterialer og maskiner bedst muligt og gør en forskel for erhvervslivet i vores nærområde.

Udover udnyttelsen og genanvendelsen af vores ressourcer, er bæredygtighed også et vigtigt kriterie i vores materialevalg. Derfor bruger vi OEKO-TEX®-certificeret skum i vores madrasser, så alle kan sove roligt og trygt uden unødvendige kemikalier. For at fremtidssikre det gode arbejdsliv indførte vi også en 4-dages arbejdsuge i 2022, og vi har aldrig set os tilbage.

Se holdet bag anntex her

Læs mere om vores værdier, vision og mission her

 

 

AnnTex skræddersyer tæpper og madrasser til din campingvogn