FAQ - Anntex

FAQ

 

  • Tæpper

Er tæpperne velegnede til husdyr?

Ja, vores tæpper er nemme at tage ud og rengøre, da de kommer i moduler monteret med velcrobånd, så de nemt kan løftes ud, skylles med vand og lægges ind, når de er tørre igen.
Som bonus dæmper tæpperne de små kliklyde, der kan være fra dyrenes poter, når de går på gulvet.

Er tæpperne velegnede til børn?

Ja, vores tæpper er nemme at tage ud og rengøre, da de kommer i moduler, der nemt kan løftes ud, skylles med vand og lægges ind, når de er tørre igen.

Er tæpperne velegnede til gulvvarme?

Ja, alle vores tæpper er velegnede til gulvvarme, da de har filtbagside.

Hvor kan jeg se jeres tæpper?

Alle vores forhandlere har prøver af tæpperne, så du kan se og mærke materiale og kantsyning i virkeligheden. Se en oversigt over vores forhandlere HER.

Kan jeg få tilsendt prøver af tæpperne?

Hvis du bor i Danmark, er det muligt at få tilsendt en pakke med små tæppeprøver (dog uden kantsyning) gratis ved at skrive til kontakt@anntex.dk.

Hvordan er pasformen?

Vognproducenternes fremstillingsproces kan give små afvigelser fra standardmålene på den enkelte vogn. Vi arbejder derfor med en tolerance på max 1 cm stedvis langs tæppets kant, når tæppet er placeret centralt i vognen. Vi tilbyder gerne en speciel opmåling for et ekstra beløb, hvis man ønsker et garanteret tolerancefrit produkt.

Hvordan rengør jeg mit tæppe?

Vores tæpper er som udgangspunkt bygget op i større moduler, så de er lette at tage ud og rengøre. Ved daglig rengøring kan tæppet støvsuges eller løsnes og rystes.
Ved pletter skal tæppet gøres rent med almindeligt varmt vand. Tæppet kan tages ud, skylles og tørres, inden det igen lægges på plads og skaber hygge i vognen.

Hvis der er mere genstridige pletter, kan du bruge tæpperens. Derefter kan tæppet imprægneres igen ved hjælp af almindeligt skyllemiddel, som påføres med en blomster bestøver.

Hvordan monterer jeg mit tæppe?

Inden tæppet skal der lægges velcrobånd som medfølger. Tæppet skal lige have lidt tid til at lægge sig.
Hvis du ikke ønsker velcro, kan du købe campingstop på vores hjemmeside.

Mit tæppe rutscher rundt – hvad gør jeg?

Sørg for at sætte det fast med de medfølgende velcrobånd ved indgang og ved tæppesamlinger.

Hvor mange dele bliver tæpperne lavet i?

Det afhænger af vogntype, men som regel mindst 3 stykker: bord, seng og et stort stykke ved indgang/køkken. Det er dog muligt at lave en specialbestilling på et tæppe i ét stykke ved at kontakte os på kontakt@anntex.dk.

Er det muligt at få tæppet i et stykke?

Ja, Det er dog muligt at lave en specialbestilling på et tæppe i ét stykke ved at kontakte os på kontakt@anntex.dk. Da det kræver at du booker tid på vores værksted, er der et tillæg på 1000-1500 kr. afhængig af vogn.

 

  • Madrasser

Hvor kan jeg prøve jeres madrasser?

Du kan se en oversigt over hvilke af vores forhandlere der har mulighed for at prøve vores madrasser HER

Hvordan monterer jeg min madras?

Madrassen lægges blot på sengen (tolerance på op til 1 cm).
Vær opmærksom på at Helse Topmadrasserne er lavet af viskoelastisk skum, der er temperaturfølsomt. Derfor kan madrassen efter sammenpakning være flere dage om at få sin normale pasform. Ved kulde er den hård i starten.

Hvordan er pasformen?

Vi har en tolerance på op til 1 cm.
Vær opmærksom på at Helse Topmadrasserne er lavet af viskoelastisk skum, der er temperaturfølsomt. Derfor kan madrassen efter sammenpakning være flere dage om at få sin normale pasform. Ved kulde er den hård i starten.

Bliver madrasserne limet?

Madrasser af “almindelig” størrelse bliver skåret i ét stykke og altså ikke limet. Store madrasser på over 200cm*180cm kan ikke skæres i ét stykke, og bliver derfor limet med en kvalitetslim, så det ikke kan mærkes, at der er limet.

 

  • Generelt

Hvor kan jeg købe jeres produkter?

Vores produkter bliver forhandlet af de fleste danske campingcentre. Du kan se en oversigt over alle forhandlere her. Derudover er det også muligt at købe direkte gennem hjemmesiden her.

Er det billigere at bestille direkte gennem jer end at købe hos en forhandler?

Nej, det er samme pris uanset hvor du køber vores produkter.

Hvordan finder jeg mærke og model på min vogn?

Du finder oplysningerne på din registreringsattest.

Hvornår bliver pengene trukket?

Pengene bliver først trukket, når ordren bliver sendt.

Hvad er leveringstiden?

Hvis vi allerede har målene, afsendes tæppet eller madrassen med GLS eller Sand inden for 14 arbejdsdage. Leveringen tager typisk 1-3 arbejdsdage efter afsendelse, men der kan selvfølgelig være afvigelser ved ferier, helligdage eller forsendelser til udlandet. Ved specialopmåling eller hvis vi ikke har målene på modellen, aftales der en løsning for opmåling hurtigst muligt.

Hvornår kommer I og måler op?

Hvis vi ikke har en skabelon på tæppet/madrassen, du skal bruge, kontakter vi dig med henblik på at aftale opmåling eller specialopmåling. Grundet transporttid, tilbyder vi kun opmåling, når din vogn eller en tilsvarende model befinder sig i Jylland eller på Fyn. Er vognen på Sjælland eller en af de danske øer, tilbyder vi en gratis overnatning på First Camp i Aarhus, hvis du vil komme forbi og få en opmåling hos vores værksted i Risskov.

Hvordan bestiller jeg tid til opmåling i Risskov?

Du kan booke på vores hjemmeside, ringe på +45 4844 4400 eller skrive til kontakt@anntex.dk.

Hvad hvis tæppet eller madrassen ikke passer (reklamation)?

Det sker, at to vogne, der burde være ens, ikke er det. Derfor kan der være brug for tilretning.
Send ordrenummer, billeder og beskrivelse kontakt@anntex.dk – derefter finder vi ud af hvad der skal gøres. Du må gerne bruge produktet til vi kan rette fejlen. Hvis reklamationen er berettiget, dækker vi fragtomkostninger ifm. at fejlen rettes.