Opmåling af campingvogne - AnnTex

Opmåling af campingvogne

anntex har skabeloner liggende til mere end 10.000 forskellige modeller af campingvogne. Hvis vi ikke har skabelonen til netop din vogn, opmåler vi gratis hos os i Risskov, eller hos din forhandler.

Hos anntex har vi skabeloner liggende til flere tusinde campingvogne og autocampere siden sidst i 80´erne. Har vi ikke en skabelon til netop din vogn, kan du vælge at få vognen opmålt.

  • Du kan booke tid til en opmåling på vores værksted, når du har valgt dit favorit tæppe og udfyldt hvilken vogn du har. Vælger du dette, kvitterer vi desuden med 400 kr. i rabat på dit nye tæppe. (krediteres ved fakturering)
  • Opmåling hos din forhandler inden for 4-6 uger, vores opmålingsteam kører i hele landet, og opmåler. Vi kontakter dig indenfor 1 uge og aftaler nærmere.
  • Bor du på vores rute, måler vi gratis op indenfor 4-6 uger på din adresse/campingplads. Vi kontakter dig indenfor 1 uge og aftaler dig nærmere.
  • Kan du ikke komme forbi vores værksted og skal vi ikke køre i dit område i den kommende periode, kan du spørge på kontakt@anntex.dk om muligheden for særopmåling. Så finder vi et tidspunkt, hvor vi kommer og opmåler din vogn. Tillæg for særopmåling koster 1.000 kr.

Ønsker du tæppe i ét stykke, skal vognen køres til vores værksted for specialopmåling. Dette koster mellem 1.000 – 1.500 kr. ekstra.

 

NEDENSTÅENDE ER KUN BOOKING AF OPMÅLING PÅ VORES ADRESSE- HVIS DETTE IKKE ER MULIGT KONTAKER VI DIG OG AFTALER EN DAG.