Om anntex - AnnTex

Om anntex

I 2012 overtog Ann, Frasters Campingsegment med skræddersyet tæpper til campingvogne og autocampere. Mange campister og ikke mindst campingforhandlere kender Ann, som siden 2006 har rådgivet campister omkring campingprodukter som fx madrasser til campingvogne. I 2020 overtog anntex Ergopur med produkter til bla. sundhedssektoren, kiropraktore, dyrlæger og ryttere.

anntex laver højkvalitetstæpper på specialmål efter det nyeste robotteknologi, samt skræddersyer madrasser til campingvogne og autocampere. Tæpperne er tilpasset til din campingvogn eller autocamper, er en gennemtænkt løsning af høj kvalitet. Derudover finder du andre produkter på hjemmesiden, som du også vil kunne få glæde af at have i din vogn.

Vi har skabeloner på mere end 10.000 vogn modeller. Tæpperne leveres normalt indenfor 10 arbejdsdage, såfremt vi har skabelonen.

Se holdet bag anntex her

Ledige Kontor hos anntex

anntex har d. 28. april fejret 10 års jubilæum. I 10 år har vi skræddersyet tæpper og madraser til mange glade campister.
I forbindelse med jubilæet har vi udvidet vores domicil, og den ekstra plads gør at der nu står 3 ledige kontorer til udlejning. Så måske nogen af jer kunne have interesse i at være under samme tag som anntex i Risskov.

Mere info og billeder her

 

 

AnnTex skræddersyer tæpper og madrasser til din campingvogn